ce este o barcuta de plantat
Ce este o barcuta de plantat ?

Ce este o barcuta pentru plantat ?

Barcuta pentru plantat, cunoscuta in egala masura sub numele de baitboat sau barca de nadire. Este o barcuta mica folosita de catre pescari pentru a avea o mai buna strategie. Utilizarea sa constituie evolutia aparenta a tehnologiei, a modernizarii tehnicilor de pescuit, in special in ceea ce privste pescuitul de crap. De notat este faptul ca principala particularitae a unei barcute pentru plantat consta in faptul ca este radiocomandat. Astfel, barcuta pentru plantat a devenit de-a lungul anilor un accesoriu de pescuit indispensabil.

ce este o barcuta de plantat

De ce folosesc pescarii o barcuta pentru plantat? Unele persoane se intreb de ce crapistii utilizeaza acest tip de aparat. Raspunsul este mai mult decat convingator deoarece o barcuta pentru plantat poate interveni in unele situatii destul de compromitatoare. Acest aparat ne poate ajuta sa pescuim in locuri mai dificil de ajuns, in locurile in care accesul cu barca este mai dificil sau atunci cand lansarea precisa este mai complicata, barcuta pentru plantat ajunge in locul in care vrei sa depui montura. De notat este faptul ca barcuta pentru plantat poate suporta  pana la cinci kilograme.

Care sunt caracteristicile unei barcute pentru plantat?

In mod normal, o barcuta pentru plantat este dotata cu o tehnologie de varf. Este alcatuit dintr-o sonda care functioneaza la distanta. Unele modele beneficiaza si de existenta unui GPS care permite gasirea rapida a barcutei. In fata si in spate, barcuta de plantat are led-uri care sunt vizibile de la departe si pot avea culori variate. Motorul unei astfel de barci este desebit de puternic si este dotat cu un mecanism electronic deosebit de fiabil. Motorul este protejat de o carcasa 100% etansa. Cat despre elicea de propulsie, aceasta este inchisa intr-o cutie speciala din inox.

Ce avantaje prezinta o barcuta pentru plantat?

Utilizare facila. O barcuta pentru plantat nu ocupa mult loc si este special conceputa pentru o manevrare usoara.

Raza de actiune. Distanta de transmitere este de pana la 300 de metri fara sa se piarda controlul.

Controlarea traiectoriei. Antena mica cu care este dotata barcuta de pescuit permite ajungerea cu usurinta in locurile dorite.

Are o culoare de camuflaj care asigura discretia totala pe suprafata apei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.